maanantai 4. lokakuuta 2010

Soijabolognese tuoreilla kasviksilla

Kuori sipuli ja porkkana, pilko niiden lisäksi myös parsakaali. Laita pannulle öljyä tai keijua, kasvikset, valkosipuli, jeera, basilika, chili ja kuullota. Lisää tomaatit, tomaattipyre, soijakastike, vesi, soijarouhe ja anna kiehua 15 min. Lisää joukkoon balsamiviinietikka, makea chilikastike ja soijakerma. Tarkista suola. Tarjoile spagetin tai nauhapastan kanssa. 


2 rkl öljyä tai keijua
4-6 valkosipulinkynttä
ripaus chilijauhetta tai kastiketta
1/2 tl jeeraa(jonka nimen suomalaiset ovat vääristäneet juustokuminaksi vaikka sillä ei ole mitään tekemistä juuston kanssa)
1 rkl basilikaa
1 iso sipuli tai punasipuli
2 keskikokoista porkkanaa
n. 150g parsakaalta
1,5dl soijarouhetta
3 isoa tomaattia pieneksipilkottuna
1 purkki tomaattipyrettä
1/2 purkkia soijakermaa
1 rkl balsamicoa
1rkl makeaa chilikastiketta
4dl vettä

Mulla on pyörinyt levylautasella nyt pari päivää Mashysterin  vår del av stan, se on loistava levy! siinä ei ole yhtään ns. täytebiisiäbiisiä vaan kaikki on mielettömiä hittejä. Pitää hankkia käsiin myös se s/t.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti