keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kermainen basilika ruskeapapukastike


Laita Heartburns levysoittimelle ja tiputa neula a-puolen ulkoreunalle. Kuori porkkanat, sipuli ja valkosipuli. Laita pannulle öljyä, basilikaa(jos basilika on kuivattua, tuore basilika lisätään vasta ihan lopuksi jotta sen maku säilyy) ja chilijauhetta oman maun mukaan.  Kuullota sipuli sekä porkkana mausteöljyssä. Leikkaa muut kasvikset kuutioiksi. Lisää pannulle valkosipuli, pieni tilkka vettä ja kasvisliemikuutio. Paista kasviksia hetki mausteissa. Huuhtele pavut ja kaada ne pannulle. Lisää lopuksi soijakerma, pari desiä vettä ja anna kiehua kunnes porkkanat ovat kypsiä. Tarkista suola(muista että yleensä kasvisliemikuutiosta noin puolet on suolaa) ja chili.



Ainekset,

1 iso sipuli
2 isoa porkkanaa
puolikas parsakaali
Puolikas kesäkurpitsa
1 tölkki ruskeita papuja
3-5 valkosipulinkynttä
1/2 rkl basilikaa
Ripaus tai pari chilijauhetta tai kastiketta. Chili on hyvä mauste sopivasti käytettynä, jos sitä käyttää liian paljon se peittää ruoasta muita hyviä makuja. Chilin yliannostaminen ole myöskään mikään kovan jätkän mittapuu vaan siinä menee hyvä ruoka pilalle ja tulee hirvittävät heartburnssit eli kauhea närästys!

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai muusin kera ja kaada ruokajuomaksi Pahaa Verta. :D Haha
Haaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti