perjantai 24. syyskuuta 2010

Curry soijasuikale pastasalaatti

Löysin kaapin perältä pennepastaa ja ystäväni Tsekeistä ostaman soijapalapussin jämät ja päätin tehdä niistä kevyen lounaan. Soijapaloja tai suikaleitahan saa siis melkein joka kaupasta, joten tätä voi siis kaikki kynnelle kykenevät tehdä. 

Tämän curry "kana" pastasalaatin valmistus alkaa siitä että keitetään soijasuikaleet kasvisliemessä. Kaada  soijapalat lävikköön ja ota kasvisliemi talteen pastan keittämistä varten. laita pasta kiehumaan ja paista soijasuikaleet keijussa pannulla lisäten samalla curryä ja valkosipulia. Soijasuikaleita kannattaa paistaa sen verran pitkään että ne kuivahtavat ja ruskistuvat pinnalta jolloin niille tulee vähän kanamainen rakenne eivätkä ne ole kuin märkiä pesusienenpaloja. Tarkista suola ja lisää sitä tai soijakastiketta tarvittaessa oman maun mukaan pitäen mielessä että kyseessä on salaatti. Tämän jälkeen pilko kasvikset kulhoon ja sekoita jäähtynyt pasta ja soijasuikaleet joukkoon.

Ainekset,

-Kasvisliemikuutio
-Soijasuikaleita
-Pennepastaa
-Punasipulia
-Valkosipulia
-Paprikaa
-Kurkkua
-Tomaattia
-Salaattia
-Curryä
-Soijakastiketta tai suolaa

Kasviksiahan voi tietysti soveltaa oman maun mukaan. Kastikkeeksi suosittelen rainbow makeaacurryä tai valkosipulia ja kokkaillessa kannattaa kuunnella hyvää punkrokkia ja krustia!!


Dobrou chut sanois tsekkiläinen.  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti